Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

700 г сьомги

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні 4 жовтня: зустріч тельців, відпочинок раків та усамітнення риб Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам Будемо мерзнути взимку: українці можуть залишитися без опалення До 7 годин без світла: українцям приготували графіки відключень
Показати ще

50 г тертого сиру пармезан

3 помідора

½ пучка базиліка

2 зубчики часнику

лимонний сік за смаком

1 ч. л. білого бальзамічного оцту

мелений перець білий за смаком

майоран за смаком

сіль за смаком

оливкова олія за смаком

Приготування:

1. Помідори нарізаємо, солимо і перчимо.

2. На сковороді розігріваємо оливкову олію. Часник дрібно нарізаємо і викладаємо в сковороду. Всипаємо майоран і знімаємо сковороду з плити. Заливаємо ароматним маслом помідори.

3. Вливаємо бальзамічний оцет і перемішуємо. Викладаємо рибу з томатами і базиліком у форму для випічки.

4. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо протягом 20 хвилин до готовності.

5. За 5 хвилин до готовності посипаємо рибу і овочі тертим пармезаном.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжних рулетів з індички.