Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

700 г сьомги

Популярні новини зараз
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Показати ще

50 г тертого сиру пармезан

3 помідора

½ пучка базиліка

2 зубчики часнику

лимонний сік за смаком

1 ч. л. білого бальзамічного оцту

мелений перець білий за смаком

майоран за смаком

сіль за смаком

оливкова олія за смаком

Приготування:

1. Помідори нарізаємо, солимо і перчимо.

2. На сковороді розігріваємо оливкову олію. Часник дрібно нарізаємо і викладаємо в сковороду. Всипаємо майоран і знімаємо сковороду з плити. Заливаємо ароматним маслом помідори.

3. Вливаємо бальзамічний оцет і перемішуємо. Викладаємо рибу з томатами і базиліком у форму для випічки.

4. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо протягом 20 хвилин до готовності.

5. За 5 хвилин до готовності посипаємо рибу і овочі тертим пармезаном.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжних рулетів з індички.