Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

225 г борошна

Популярні новини зараз
Росія знову била "Кинджалами" та "Калібрами" по енергетиці та цивільних. Жахливі наслідки на Харківщині, Тернопільщині та Львівщині Гороскоп на сьогодні 19 листопада: статус Водоліїв, стабільність Терезів та продуктивність Близнюків В українців перевірять житло – прийдуть додому Світло вимикають, а платіжка не зменшується: чому неможливо зекономити під час відключень
Показати ще

225 г цукру

100 г смаженого мигдалю

50 г кураги

50 г родзинок

½ розпушувача

3 яйця

1 лимон

30 г ванільного цукру

Приготування:

1. Як слід розмішуємо цукор з яйцями, додаємо борошно і розпушувач. Знову перемішуємо, потім додаємо нарізані навпіл мигдаль і курагу, родзинки і цедру одного лимона.

2. Отриману масу ділимо на 2 частини і викладаємо на деко двома ковбасками.

3. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо біскотті протягом 20 хвилин. Потім нарізаємо впоперек на шматочки і ставимо ще на 10 хвилин у духовку.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в хрусткій паніровці.