Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

225 г борошна

Популярні новини зараз
Світлий понеділок 21 квітня: що суворо заборонено робити, прикмети та традиції Заброньованим почнуть розсилати повістки: хто втратить захист від мобілізації за лічені дні - перелік Заборони Великодня-2025: як не порушити святість свята 20 квітня Чоловікам пропонують останній шанс: як вирішити проблеми з ТЦК віддалено
Показати ще

225 г цукру

100 г смаженого мигдалю

50 г кураги

50 г родзинок

½ розпушувача

3 яйця

1 лимон

30 г ванільного цукру

Приготування:

1. Як слід розмішуємо цукор з яйцями, додаємо борошно і розпушувач. Знову перемішуємо, потім додаємо нарізані навпіл мигдаль і курагу, родзинки і цедру одного лимона.

2. Отриману масу ділимо на 2 частини і викладаємо на деко двома ковбасками.

3. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо біскотті протягом 20 хвилин. Потім нарізаємо впоперек на шматочки і ставимо ще на 10 хвилин у духовку.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в хрусткій паніровці.