Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

200 г борошна

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

50 г коричневого цукру

1,5 ч. л. розпушувача

1 апельсин

175 г сиру філадельфія

100 г темного шоколаду

2 яйця

Приготування:

1. Рубаємо шоколад ножем. Знімаємо з апельсина цедру і вичавлюємо сік.

2. Просіваємо борошно і розпушувач, додаємо цукор.

3. Окремо змішуємо сік і цедру апельсина з філадельфією, додаємо яйця. Додаємо борошняну суміш і добре збиваємо міксером.

4. Обережно вмішуємо шоколадну крихту, розливаємо тісто з формочками для мафінів, заповнюючи їх на 2/3.

5. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо 30 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в хрусткій паніровці.