Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 3

Інгредієнти:

4 ст. л. вершкового масла

Популярні новини зараз
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

4 ст. л. оливкової олії

2 головки часнику

500 г очищених креветок

щіпка меленого червоного перцю

сіль і перець за смаком

1 пучок петрушки

Приготування:

1. Топимо у великій сковороді 2 ст. л. вершкового масла і змішуємо з 2 ст. л. оливкової олії.

2. Додаємо подрібнений часник і червоний перець і смажимо приблизно 3-5 имнут.

3. Очищені креветки і перець кладемо в каструлю і варимо 2-3 хвилини. Виймаємо креветки з каструлі, відкладаємо в сторону.

4. Додаємо до часнику вино і лимонний сік. Додаємо 2 ст. л. олії. Далі кладемо креветки в сковороду, додаємо петрушку. Добре перемішуємо і приправляємо сіллю і перцем.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картоплі з грибами в вершках.