Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 6

Інгредієнти:

600 г яловичини

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні, 27 травня: день рішень, помилок і шансів, які не можна проґавити ТЦК стане на заваді: що підготували 17-річним юнакам Обмежено придатних відправляють на передову: хто вирішує долю військовослужбовців Пекельне літо: на Україну чекає нова хвиля аномальної спеки, прогноз погоди лякає
Показати ще

2 цибулини

2 зубчики часнику

2 стебла селери

2 морквини

2 ст. л. томатної пасти

300 мл води

спеції за смаком

Приготування:

1. Нарізаємо яловичину на шматочки.

2. Часник і цибулю подрібнюємо. Закладаємо м'ясо в чашу мультиварки і на режимі "смаження" обсмажуємо його з відкритою кришкою.

3. Додаємо цибулю, часник і моркву. Наливаємо воду з томатною пастою і додаємо нарізану селеру. Закладаємо спеції.

4. Ставимо режим "тушкування" на 2 години, і готуємо.

На порталі Знай.ua ви також можете знайти рецепт лимонного желе.