Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 6

Інгредієнти:

600 г яловичини

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

2 цибулини

2 зубчики часнику

2 стебла селери

2 морквини

2 ст. л. томатної пасти

300 мл води

спеції за смаком

Приготування:

1. Нарізаємо яловичину на шматочки.

2. Часник і цибулю подрібнюємо. Закладаємо м'ясо в чашу мультиварки і на режимі "смаження" обсмажуємо його з відкритою кришкою.

3. Додаємо цибулю, часник і моркву. Наливаємо воду з томатною пастою і додаємо нарізану селеру. Закладаємо спеції.

4. Ставимо режим "тушкування" на 2 години, і готуємо.

На порталі Знай.ua ви також можете знайти рецепт лимонного желе.