Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 1 год
Порції: 8
Інгредієнти:
180 г тростинного цукру
1 ст. л. свіжого розмарину
щіпка солі
5 ст. л. вершкового масла
3 ст. л. води
2 яйця
250 мл грецького йогурту
125 мл лимонного соку
1 ч. л. лимонної цедри
300 г борошна
Приготування:
1. Для тіста змішуємо борошно, 3 ст. л. тростинного цукру, дрібно рубаний розмарин. Додаємо дрібку солі і добре охолоджене вершкове масло. Добре вимішуємо, додаємо крижану воду і вимішуємо повторно.
2. У центр змащеної маслом форми викладаємо тісто і пальцями розминаємо до країв, щоб повністю закрити борти форми. Ставимо форму в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
3. Для начинки в грецький йогурт висипаємо 0,5 склянки цукру, додаємо яйця, лимонний сік і цедру. Отриману суміш ретельно збиваємо.
4. Виливаємо начинку у форму і випікаємо 25-30 хвилин.
5. Одержаний тарт остуджуємо і ставимо на кілька годин в холодильник.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт зимового пирога з куркою і овочами.