Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 8

Інгредієнти:

180 г тростинного цукру

Популярні новини зараз
Хотіли допомогти, але опиняться в армії: ТЦК наказали мобілізувати всіх добровольців із груп ППО Головне за 15 червня: ТЦК більше не прийде, пенсії доведеться повернути, а крупи у супермаркетах стали небезпечними В Україні зростуть пенсії та зарплати: коли та наскільки ПФУ зобов'язав пенсіонерів подати спеціальну заяву: без цього виплат не буде
Показати ще

1 ст. л. свіжого розмарину

щіпка солі

5 ст. л. вершкового масла

3 ст. л. води

2 яйця

250 мл грецького йогурту

125 мл лимонного соку

1 ч. л. лимонної цедри

300 г борошна

Приготування:

1. Для тіста змішуємо борошно, 3 ст. л. тростинного цукру, дрібно рубаний розмарин. Додаємо дрібку солі і добре охолоджене вершкове масло. Добре вимішуємо, додаємо крижану воду і вимішуємо повторно.

2. У центр змащеної маслом форми викладаємо тісто і пальцями розминаємо до країв, щоб повністю закрити борти форми. Ставимо форму в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.

3. Для начинки в грецький йогурт висипаємо 0,5 склянки цукру, додаємо яйця, лимонний сік і цедру. Отриману суміш ретельно збиваємо.

4. Виливаємо начинку у форму і випікаємо 25-30 хвилин.

5. Одержаний тарт остуджуємо і ставимо на кілька годин в холодильник.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт зимового пирога з куркою і овочами.