Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 2

Інгредієнти:

3 ст. л. рослинного масла

Популярні новини зараз
2026 - рік Червоного Вогняного Коня: як зустріти Новий рік, щоб удача стрибала з тобою в один такт Термін до 31 грудня: пенсіонерів закликали зробити це, щоб не втратити пенсію Спишуть з картки всі гроші: у ПриватБанку терміново звернулися до всіх клієнтів Замість 5000 — 9500 грн: українці можуть вдвічі збільшити пенсію - що треба знати
Показати ще

1 головка цибулі

110 г капусти броколі

250 г яловичого філе

2 зубчики часнику

¼ склянки стучкового зеленого горошку

1 червоний перець чилі

150 г бобових паростків

1 крабова паличка

1 ч. л. цукру

1 ч. л. солі

1 ст. л. соєвого соусу

1 лайм

1 головка цибулі-шалот

4 стебла коріандру

Приготування:

1. Розігріваємо вок на середньому вогні 1-2 хвилини до появи димку і наливаємо олію. Додаємо тонко нарізаний червоний лук, шматочки брокколі і смажимо 2-3 хвилини до золотистої скоринки. Потім викладаємо тонко нарізане м'ясо і смажимо ще 5 хвилин.

2. Додаємо нарізаний зелений горошок, подрібнений часник і чилі, крабовою паличку і проростки. Готуємо 2-3 хвилини. Додаємо цукор, сіль і соєвий соус, добре перемішуємо і розкладаємо по тарілках. Поливаємо соком лайса і посипаємо цибулею і коріандром.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сметанного кекси з родзинками.