Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 1 год
Порції: 2
Інгредієнти:
3 ст. л. рослинного масла
1 головка цибулі
110 г капусти броколі
250 г яловичого філе
2 зубчики часнику
¼ склянки стучкового зеленого горошку
1 червоний перець чилі
150 г бобових паростків
1 крабова паличка
1 ч. л. цукру
1 ч. л. солі
1 ст. л. соєвого соусу
1 лайм
1 головка цибулі-шалот
4 стебла коріандру
Приготування:
1. Розігріваємо вок на середньому вогні 1-2 хвилини до появи димку і наливаємо олію. Додаємо тонко нарізаний червоний лук, шматочки брокколі і смажимо 2-3 хвилини до золотистої скоринки. Потім викладаємо тонко нарізане м'ясо і смажимо ще 5 хвилин.
2. Додаємо нарізаний зелений горошок, подрібнений часник і чилі, крабовою паличку і проростки. Готуємо 2-3 хвилини. Додаємо цукор, сіль і соєвий соус, добре перемішуємо і розкладаємо по тарілках. Поливаємо соком лайса і посипаємо цибулею і коріандром.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сметанного кекси з родзинками.