Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 35 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
300 г жасминового рису
1,5 ст. л. арахісового масла
800 г курячої грудки
1,5 ст. л. червоної пасти каррі
2 ч. л. м'якого коричневого цукру
90 г арахісової пасти
270 мл кокосового молока
1,5 ст. л. соку лайма
Приготування:
1. Кип'ятимо воду у великій каструлі і додаємо рис. Готуємо 12 хвилин, помішуючи. Обсушуємо.
2. Добре розігріваємо вок, додаємо ч. л. масла і розподіляємо по поверхні. Додаємо нарізану зелену цибулю і смажимо 30 секунд. Перекладаємо з сковороди. Додаємо ще масла й обсмажуємо нарізане по діагоналі куряче філе приблизно 3 хвилини до золотистої скоринки. Перекладаємо з сковороди.
3. У вок додаємо ще трохи олії в вок, викладаємо пасту каррі і обсмажуємо 1 хвилину. Додаємо арахісову пасту, кокосове молоко, цукор, 250 мл води, добре перемішуємо. Доводимо до кипіння і варимо 3-4 хвилини до легкого загустіння. Зменшуємо вогонь і повертаємо в сковороду курку і цибулю, перемішуємо і готуємо 2 хвилини. Додаємо сік лайма, сіль і спеції.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадних трюфелів.