Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

300 г курячої грудки

Популярні новини зараз
Пенсію можна підвищити майже на 300 гривень: яку довідку треба передати до ПФУ Гороскоп на сьогодні, 17 квітня: четвер вибору, несподіванок і внутрішніх суперечностей Замість пенсії – ще п’ять років роботи: українських жінок позбавляють заслуженого відпочинку Пенсіонерам виплатять надбавки: скільки отримають у квітні
Показати ще

1 ст. л. меду

сіль і спеції за смаком

1 ст. л. рослинного масла

30 мл лимонного соку

Приготування:

1. Куряче філе промиваємо та нарізаємо кубиками. Кладемо в глибоку чашу.

2. Для маринаду змішуємо мед і рослинне масло. Додаємо сік лимона, сіль і перець за смаком.

3. Заливаємо курку маринадом і гарненько перемішуємо. Ставимо на 1 годину в холодильник.

4. Викладаємо на розігріту сковороду курку разом з маринадом. Смажимо на великому вогні, поки не випарується вся рідина. Після цього зменшуємо вогонь і накриваємо кришкою, тушкуємо 5 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пиріжків з грибами.