Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

300 г курячої грудки

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 16-22 червня для всіх знаків Зодіаку: розчарування Риб, "відправка" Стрільців та образи Раків ТЦК відмовляються знімати громадян з військового обліку – що потрібно зробити Відбирають телефони та "пакують" у бусики: нардеп зізнався, чи отримують ТЦК укази "зверху" "Зупинить жінка": екстрасенс побачила завершення війни в Україні
Показати ще

1 ст. л. меду

сіль і спеції за смаком

1 ст. л. рослинного масла

30 мл лимонного соку

Приготування:

1. Куряче філе промиваємо та нарізаємо кубиками. Кладемо в глибоку чашу.

2. Для маринаду змішуємо мед і рослинне масло. Додаємо сік лимона, сіль і перець за смаком.

3. Заливаємо курку маринадом і гарненько перемішуємо. Ставимо на 1 годину в холодильник.

4. Викладаємо на розігріту сковороду курку разом з маринадом. Смажимо на великому вогні, поки не випарується вся рідина. Після цього зменшуємо вогонь і накриваємо кришкою, тушкуємо 5 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пиріжків з грибами.