Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

250 г помідорів чері

Популярні новини зараз
Київ та інші міста будуть розбиті: волонтерка спрогнозувала невтішне майбутнє для українців Гороскоп на сьогодні 3 липня: неприємні сюрпризи, перешкоди у кар'єрі та несподівані витрати – прогноз для всіх знаків Зодіаку Пенсії з 1 липня 2025 по-новому: як будуть нараховуватися бали та як це вплине на розмір пенсії ТЦК висунули нову вимогу: стосується водіїв – відмова не приймається
Показати ще

2 ст. л. оливкової олії

200 г руколи

½ ст. л. бальзамічного оцту

40 г тертого сиру пармезан

100 г копченого бекону

Приготування:

1. Нарізаємо бекон. Викладаємо на сковороду без масла і даруємо помішуючи, поки не зарум'яниться.

2. Для заправки змішуємо 2 ложки оцту і 2 ложки масла.

3. Далі викладаємо на тарілки рукколу, заправляємо сумішшю, слідом кладемо помідори, бекон і пармезан.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хачапурі з сиром.