Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг курячих крил

Популярні новини зараз
Життя без графіків: в яких областях не вимикатимуть світло та чому ПриватБанк обтяжить додатковою комісією: за що будуть списувати по 200 грн Світло вимикають, а платіжка не зменшується: чому неможливо зекономити під час відключень Відключають повністю: вже з 26 листопада абоненти "Київстар" будуть без інтернету, кого торкнеться
Показати ще

2 апельсина

300 г майонезу

3 зубчики часнику

250 г сиру

500 г картоплі

1 головка цибулі

щіпка солі

щіпка перцю

Приготування:

1. Крильця збризкуємо лимонним соком. Даємо трохи постояти.

2. Змішуємо майонез, тертий часник, тертий на дрібній тертці сир і цедру 1 апельсина. Цією сумішшю змащуємо крильця.

3. Картоплю очищаємо, нарізаємо кружальцями, викладаємо у форму, змащену рослинним маслом.

4. Додаємо цибулю нарізану півкільцями.

5. Солимо і перчимо. Зверху викладаємо крильця. По картоплі розподіляємо суміш, що залишилася.

6. Запікаємо в розігрітій духовці до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт теплого салату з беконом і руколою.