Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г сиру

Популярні новини зараз
На Україну чекає аномальне літо: чим воно може здивувати у 2025 році Нацбанк виводить з обігу частину грошей: чим їх замінять З 1 травня на заправках буде нове паливо: у баки заливатимуть дивну "бовтанку" Вимоги до стажу зменшили вдвічі: хто вийде на пенсію раніше
Показати ще

3 ст. л. сметани

1 яйце

3 ст. л. цукру

100 г родзинок

2 ст. л. манної крупи

ванілін за смаком

1 склянку ягідного сиропу

3 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Сир пропускаємо через м'ясорубку, додаємо 2 ст. л. рослинного масла, збите з цукром яйце, манну крупу, 1/2 ч. л. солі і ванілін.

2. Все це ретельно перемішуємо дерев'яною лопаткою, додавши очищений і промитий ізюм.

3. Далі викладаємо сирну масу на посипану товченими сухарями сковороду, вирівнюємо поверхню, змащуємо сметаною, скроплюємо маслом і запікаємо в гарячій духовці протягом 20-30 хвилин. Подаємо зі сметаною або сиропом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пікантних спагетті з петрушкою.