Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

500 г курячого фаршу

Популярні новини зараз
З липня прийде нова допомога: хто буде отримувати 4500 гривень щомісяця Відбирають телефони та "пакують" у бусики: нардеп зізнався, чи отримують ТЦК укази "зверху" Мобілізація 60+: як будуть призивати до армії дідусів Тисячі українців звільнять від призову: кого заборонили чіпати ТЦК
Показати ще

2 яйця

2 ст. л. майонезу

2 ст. л. борошна

1 головка цибулі

Приготування:

1. Кладемо у фарш борошно, яйця, майонез і ретельно перемішуємо. Цибулю натираємо на дрібній тертці і додаємо фарш. Ретельно перемішуємо.

2. Столовою ложкою викладаємо фарш на сковороду. Котлети обсмажуємо на сильному вогні до утворення скоринки, потім залишаємо під кришкою на слабкому вогні хвилин на 10.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих крилець в апельсинової заливці.