Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

500 г курячого фаршу

Популярні новини зараз
Після індексації пенсії в Україні насправді зменшилися Ці машини краще не чіпати: патрульні зізналися, які авто бояться зупиняти Водіїв попередили про важливий документ: не подбаєте – готуйте валізу грошей Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення
Показати ще

2 яйця

2 ст. л. майонезу

2 ст. л. борошна

1 головка цибулі

Приготування:

1. Кладемо у фарш борошно, яйця, майонез і ретельно перемішуємо. Цибулю натираємо на дрібній тертці і додаємо фарш. Ретельно перемішуємо.

2. Столовою ложкою викладаємо фарш на сковороду. Котлети обсмажуємо на сильному вогні до утворення скоринки, потім залишаємо під кришкою на слабкому вогні хвилин на 10.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих крилець в апельсинової заливці.