Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

500 г курячого фаршу

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

2 яйця

2 ст. л. майонезу

2 ст. л. борошна

1 головка цибулі

Приготування:

1. Кладемо у фарш борошно, яйця, майонез і ретельно перемішуємо. Цибулю натираємо на дрібній тертці і додаємо фарш. Ретельно перемішуємо.

2. Столовою ложкою викладаємо фарш на сковороду. Котлети обсмажуємо на сильному вогні до утворення скоринки, потім залишаємо під кришкою на слабкому вогні хвилин на 10.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих крилець в апельсинової заливці.