Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

1 яйце

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

50 мл води

100 г цукру

2 яєчних білка

2 шматка листкового тіста

Приготування:

1. Кожну пластину тіста розкочуємо до прямокутника довжиною близько 27-30 см.

2. Нарізаємо на довгі смужки приблизно 2,5 см завтовшки.

3. Із кондитерської паперу вирізаємо трикутники з яких звертаємо кульочки-корнетики.

4. Загортаємо кожну смужку навколо своєї трубочки і викладаємо на деко.

5. Змащуємо збитим яйцем. Випікаємо в попередньо нагрітій до 180 градусів духовці протягом 20-25 хвилин.

6. Для крему воду і цукор нагріваємо до температури 118 градусів. Білки збиваємо з дрібкою лимонної кислоти до міцної піни.

7. Перекладаємо крем кондитерський мішок і наповнюємо їм трубочки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих котлет всього за 20 хвилин.