Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 2

інгредієнти:

400 г риби

Популярні новини зараз
Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Показати ще

400 г картоплі

3 помідора

майонез за смаком

100 г сиру

50 мл соняшникової олії

сіль і спеції за смаком

2 цибулини

2 морквини

зелень за смаком

Приготування:

1. Помиту і очищену картоплю нарізаємо кружальцями і укладаємо на дно форми для запікання або противеня. Філе риби нарізаємо за смаком, але не дуже дрібно і викладаємо поверх картоплі.

2. Моркоь, натерту на крупній тертці, обсмажуємо разом з дрібно нарізаною цибулею, потім додаємо подрібнену зелень. Отриману суміш злегка остуджуємо і викладаємо рівномірно на рибу. Нарізаємо кружальцями помідори і кладемо поверз овочів. Поливаємо майонезом і посипаємо тертим сиром.

3. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Запікаємо до готовності.

На порталі Знай.иа ви також можете знайти рецепт картоплі в духовці з яйцем і мускатним горіхом.