Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 яйця

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

1 склянка пива

1 склянка молока

1 склянка борошна

1 ст. л. цукру

сіль за смаком

4 ст. л. рослинного масла

½ ч. л. соди

Приготування:

1. Збиваємо яйця, солимо, вливаємо пиво і молоко, постійно помішуючи. Поступово додаємо борошно, поки тісто досить не загусне. Додаємо цукор, рослинну олію і соду.

2. На сковороду наливаємо по 2 ложки тіста, обсмажуємо кілька хвилин з кожного боку до золотистого кольору.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт листкового шоколадного парфе.