Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

200 г майонезу

Популярні новини зараз
Головне за 15 червня: ТЦК більше не прийде, пенсії доведеться повернути, а крупи у супермаркетах стали небезпечними ПриватБанк звернувся до клієнтів: важлива інформація для всіх власників банківських карток Розширення мобілізації: ТЦК прийдуть за чоловіками з відстрочкою – кого торкнеться Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС
Показати ще

1 пучок зеленої цибулі

100 г сиру

2 морквини

1 цибулина

3 яйця

1 банку рибних консервів

Приготування:

1. Консерви розминаємо і викладаємо на плоске блюдо. Покриваємо зверху майонезом.

2. Далі кладемо шар дрібно нарубаної цибулі, потім знову майонез.

3. Після цього шар подрібнених яєць і знову майонез.

4. Потім шар натертої на крупній тертці вареної моркви і зверху змащуємо майонезом.

5. Зверху прикрашаємо салат тертим сиром і зеленою цибулею. Залишаємо на пів години в холодильнику.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт холодного супу з авокадо.