Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

200 г майонезу

Популярні новини зараз
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
Показати ще

1 пучок зеленої цибулі

100 г сиру

2 морквини

1 цибулина

3 яйця

1 банку рибних консервів

Приготування:

1. Консерви розминаємо і викладаємо на плоске блюдо. Покриваємо зверху майонезом.

2. Далі кладемо шар дрібно нарубаної цибулі, потім знову майонез.

3. Після цього шар подрібнених яєць і знову майонез.

4. Потім шар натертої на крупній тертці вареної моркви і зверху змащуємо майонезом.

5. Зверху прикрашаємо салат тертим сиром і зеленою цибулею. Залишаємо на пів години в холодильнику.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт холодного супу з авокадо.