Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

4 яйця

Популярні новини зараз
Влаштувався на роботу — забудь про ТЦК: юрист роз’яснив несподівану норму для призовників Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті
Показати ще

60 г темного шоколаду

1 склянка борошна

1 склянка молока

2 ст. л. шоколадного сиропу

¾ склянки натурального йогурту

2 ст. л. цукру

2 ч. л. розпушувача

1 ч. л. солі

рослинне масло за смаком

Приготування:

1. Шоколад розтоплюємо на водяній бані.

2. У мисці збиваємо яйця і додаємо розтоплений шоколад, борошно, молоко, йогурт, шоколадний сироп, цукор, розпушувач і сіль. Все перемішуємо до однорідності. Залишаємо на 5-10 хвилин в прохолодному місці.

3. Добре розігріваємо змащену маслом сковороду на середньому вогні. Смажимо млинці, при необхідності додаючи масло, з обох сторін.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт млинців на воді.