Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

4 яйця

Популярні новини зараз
У Вінниці ТЦК упакували ухилянтів: місцеві жителі влаштували бунт, вимагають відпустити мобілізованих Гороскоп на сьогодні 2 серпня: обережність Тельців, перешкоди Левів та радикальні зміни Водоліїв Стосується всіх, хто має газові лічильники: "Нафтогаз" дав кілька днів і попередив про наслідки Польша почала депортувати українців: вдома відразу чекає ТЦК
Показати ще

60 г темного шоколаду

1 склянка борошна

1 склянка молока

2 ст. л. шоколадного сиропу

¾ склянки натурального йогурту

2 ст. л. цукру

2 ч. л. розпушувача

1 ч. л. солі

рослинне масло за смаком

Приготування:

1. Шоколад розтоплюємо на водяній бані.

2. У мисці збиваємо яйця і додаємо розтоплений шоколад, борошно, молоко, йогурт, шоколадний сироп, цукор, розпушувач і сіль. Все перемішуємо до однорідності. Залишаємо на 5-10 хвилин в прохолодному місці.

3. Добре розігріваємо змащену маслом сковороду на середньому вогні. Смажимо млинці, при необхідності додаючи масло, з обох сторін.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт млинців на воді.