Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

400 г червоної квасолі

Популярні новини зараз
Бойові підрозділи, але з нюансом: куди мобілізують після 50 років Без скандалів і бусиків: ТЦК переходять на нові правила мобілізації Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті
Показати ще

100 г філе тунця

50 г червоної цибулі

100 г руколи

50 мл оливокового масла

4 зубчики часнику

1 лимон

1 л курячого бульйону

250 г яєчної локшини

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Готову квасолю змішуємо з подрібненим часником, цибулею і руколою, оливоквым маслом, лимонним соком і тунцем.

2. Яєчну локшину варимо до стану гіпер-аль-денте, зливаємо воду.

3. У глибокій сковороді розігріваємо курячий бульйон, кладемо туди локшину і квасоля з тунцем. Перемешивем і готуємо на повільному вогні ще 2 хвилини.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт томатного крем-супу.