Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

400 г червоної квасолі

Популярні новини зараз
Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення Десятки тисяч українців залишилися без "броні" від мобілізації: за які порушення призиватимуть Ціни рекордні, але буде дорожче: нерадісні прогнози для власників авто з ГБО Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Показати ще

100 г філе тунця

50 г червоної цибулі

100 г руколи

50 мл оливокового масла

4 зубчики часнику

1 лимон

1 л курячого бульйону

250 г яєчної локшини

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Готову квасолю змішуємо з подрібненим часником, цибулею і руколою, оливоквым маслом, лимонним соком і тунцем.

2. Яєчну локшину варимо до стану гіпер-аль-денте, зливаємо воду.

3. У глибокій сковороді розігріваємо курячий бульйон, кладемо туди локшину і квасоля з тунцем. Перемешивем і готуємо на повільному вогні ще 2 хвилини.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт томатного крем-супу.