Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г лосося

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

200 г рису

сіль за смаком

1 шт. водоростей норі

1 ст. л. кунжуту

2 ст. л. соєвого соусу

1 ст. л. пасти місо

10 г тунця

15 г імбиру

Приготування:

1. Рибне філе нарізаємо і маринуємо з сіллю на 12 годин.

2. Мариновану рибу промиваємо і обсмажуємо на грилі, після нарізаємо невеликими шматочками.

3. Рис промиваємо й варимо. З'єднуємо з рибою.

4. Пластинку норі нарізаємо тонкими шматочками.

5. Кунжут обсмажуємо на сухій сковороді до золотистого кольору.

6. Для бульйону заливаємо водорості холодною водою і доводимо до кипіння. Додаємо соєвий соус, пасту місо і пластівці тунця.

7. Заливаємо рибно-рисову суміш гарячим бульйоном і збризкуємо імбирним соком.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт риби в картопляній скоринці.