Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

215 г знежиреного йогурту

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

2 ст. л. діжонської гірчиці

1 пучок зеленого цибулі

2 ст. л. вершкового масла

2 ст. л. листя базиліка

4 курячі грудки

перець і сіль за смаком

1 склянку панірувальних сухарів

60 г тертого сиру пармезан

Приготування:

1. Для соусу змішуємо 1 частину йогурту з 1 ст. л. гірчиці і подрібненою зеленою цибулею. Відставляємо соус щоб він прогрівся до кімнатної температури.

2. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Змащуємо маслом папір для випічки або фольгу.

3. Кладемо 1/2 ложки базиліка в центр курячої грудки, додаємо сіль і перець і звертаємо в рулет.

4. У мисці змішуємо йогурт, гірчицю, а в неглибокій тарілці змішуємо хлібні крихти і пармезан. Занурюємо курячі рулетики спочатку в йогурт, потім хліб. Викладаємо на підготовлену папір і змащуємо залишком олії.

5. Випікаємо до золотистої скоринки близько 30 хвилин. Подаємо гарячим разом з соусом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжних шоколадних бісквітів.