Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

1 склянка дикого рису

Популярні новини зараз
Доведеться сидіти на хлібі і воді: основні продукти харчування в Україні різко здорожчають восени - що найбільше "Холодний душ" від ПриватБанку: українцям масово блокують доступ до грошей - є лише кілька днів Торкнеться мешканців 9 областей: пенсіонери отримають пристойні доплати до пенсій Розширення мобілізації: ТЦК прийдуть за чоловіками з відстрочкою – кого торкнеться
Показати ще

240 г цибулі ріпчастої

2 зубчики часнику

300 г картоплі

3 склянки курячого бульйону

3 склянки молока

0,3 склянки борошна

300 г плавленого сиру

2 філе курячої грудки

½ ч. л. чорного перцю

¼ч. л. солі

20 г рубаної петрушки

рослинне масло за смаком

Приготування:

1. У каструлі з киплячою водою варимо рис до готовності. В іншій каструлі варимо курку, остуджуємо і ріжемо на невеликі шматочки.

2. Розігріваємо каструлю середньому вогні і додаємо трохи олії. Потім додаємо дрібно нарізану цибулю і подрібнений часник і смажимо 3 хвилини. Додаємо бульйон і нарізану дрібними кубиками картоплю. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і варимо 5 хвилин до м'якості картоплі.

3. У мисці змішуємо молоко і борошно і додаємо в суп. Варимо 5 хвилин, поки суп злегка не загусне. Знімаємо з вогню і додаємо сир, рис, курку, перець і сіль. Перемішуємо, поки сир не розчинеться, посипаємо петрушкою і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вегетаріанської картоплі з грибами в духовці.