Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

100 г курячого філе

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

15 г вершкового масла

25 г вершків

20 г топленого масла

25 г сухариків

Приготування:

1. Зрізаємо з курячого філе плівку, видаляємо сухожилля, розбиваємо сапкою, поливаємо вершками і злегка рубаємо, тупою стороною ножа.

2. Далі добре просочене вершками філе занурюємо в стовчених здобних сухарях і обсмажуємо в олії.

3. Шніцель подаємо до столу з овочевим гарніром або макаронами.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевої страви.