Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

100 г курячого філе

Популярні новини зараз
Нардеп Кучеренко підтвердив підвищення цін на газ: скільки доведеться платити українцям "Я не ламав і не тягнув у бус": як військові переконують ухилянтів мобілізуватися Побачать кожну гривню: українцям посилять податковий контроль – більше ніяких "схем" Вербна Неділя 13 квітня: що суворо заборонено робити цього дня і які є прикмети
Показати ще

15 г вершкового масла

25 г вершків

20 г топленого масла

25 г сухариків

Приготування:

1. Зрізаємо з курячого філе плівку, видаляємо сухожилля, розбиваємо сапкою, поливаємо вершками і злегка рубаємо, тупою стороною ножа.

2. Далі добре просочене вершками філе занурюємо в стовчених здобних сухарях і обсмажуємо в олії.

3. Шніцель подаємо до столу з овочевим гарніром або макаронами.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевої страви.