Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 20 хвилин

Порції: 5

Інгредієнти:

3 головки цибулі

Популярні новини зараз
Від ТЦК більше не сховатися: мобілізація дістанеться миттєво кожного ухилянта Гороскоп на сьогодні, 27 травня: день рішень, помилок і шансів, які не можна проґавити Оплата за газ по-новому: у "Нафтогазі" зробили оголошення для споживачів Пекельне літо: на Україну чекає нова хвиля аномальної спеки, прогноз погоди лякає
Показати ще

½ кг філе горбуші

1 ч. л. солі

перець за смаком

1 яєчний жовток

2 ст. л. рослинного масла

450 г дріжджового листкового тіста

Приготування:

1. Цибулю нарізаємо кільцями, солимо, перчимо і розминаємо руками.

2. Філе горбуші нарізаємо на дрібні шматочки і змішуємо з цибулею. За бажанням додаємо сіль і перець.

3. Кожну пластину тіста розкатуємо, кладемо начинку і з'єднуємо конвертиком. Кладемо пироги на змащене маслом деко, зверху змащуємо жовтком, протикаємо гострим ножем в декількох місцях для виходу пари.

4. Розігріваємо духовку до 200 граудусов і ставимо туди пиріг на 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ідеальної запіканки.