Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг свинячої вирізки

150 г печериць

Популярні новини зараз
Стежать за кожним переказом і не лише: податкова взяла під контроль усіх українців – чим це загрожує Торкнеться мешканців 9 областей: пенсіонери отримають пристойні доплати до пенсій В Україні зростуть пенсії та зарплати: коли та наскільки Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС
Показати ще

1 болгарський перець

сіль та перець за смаком

1 цибуля

30 г вершкового масла

100 г вареного рису

зелень за смаком

Приготування:

1. Свинину нарізаємо на шматки товщиною 1 см. Солимо, перчимо і відбиваємо.

2. Печериці миємо, очищаємо перець від насіння. Нарізаємо все дрібними кубиками.

3. Розігріваємо на сковороді вершкове масло, обсмажуємо цибулю, додаємо гриби та перець. Солимо, а через кілька хвилин додаємо варений рис і 1 ст.л. подрібненої зелені. Ретельно перемішуємо.

4. На кожен шматок свинини кладемо по 2 ч.л. начинки, скручуємо рулетиком. Закріплюємо їх зубочистками.

5. Обсмажуємо рулетики на рослинній олії до готовности. Далі кладемо в сотейник, заливаємо підсоленим бульйоном і запікаємо 1 годину в духовці розігрітій до 180 градусів.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печеної картоплі в рукаві.