Час приготування: 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПорції: 4
Інгредієнти:
1 цибуля
1 морква
1 буряк
3 картоплі
100 г квашеної капусти
150 г свіжої капусти
жменя сухих грибів
100 г чорнослива
2 ст.л. томатної пасти
3 ст.л. олії
сіль та перець за смаком
Приготування:
1. Гриби замочуємо у холодній воді на 8-10 годин. Потім варимо на повільному вогні 2 години.
2. Чорнослив заливаємо окропом, залишаємо на 5-10 хвилин. Розрізаємо чорнослив навпіл.
3. Моркву і буряк натираємо на тертці. Свіжу капусту дрібно шинкуємо. Цибулю дрібно нарізаємо.
4. Картоплю нарізаємо кубиками. У каструлі розігріваємо олію. Обсмажуємо цибулю, моркву, буряк, додаємо томатну пасту, тушкуємо декілька хвилин.
5. Додаємо квашену і свіжу капусту, тушкуємо все разом 10 хвилин.
6. Дрібно нарізаємо гриби. Додаємо до тушкованих овочів, разом з грибним бульйоном.
7. Додаємо картоплю та чорнослив, солимо за смаком. Варимо до готовності картоплі бл. 15 хвилин. Знімаємо кастрюлю з вогня, залишаємо на 30 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляних пиріжків з капустою.