Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1,5-2 кг капусти

2 моркви

Популярні новини зараз
У документах Кремля прописана дата закінчення війни: ГУР розповіли, коли росія відступить Гроші списуватимуть з усіх рахунків: нові правила оплати карткою Важливі зміни у переказах на картки: що впроваджують Мобілізація в Україні набирає обертів: кого ТЦК планують призвати у вересні
Показати ще

2 цибулі

2 солодких перця

кріп і петрушка за смаком

210 мл олії

40 мл оцту

140 мл води

100 г цукру

2 ст.л. солі

Приготування:

1. Дрібно шинкуємо капусту. Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями. Моркву чистимо та натираємо на великій тертці.

2. Болгарський перець очищаємо від насіння, нарізаємо соломкою. Зелень миємо і дрібно шинкуємо.

3. Всі інгредієнти кладемо у велику миску чи каструлю, добре перемішуємо.

4. Змішуємо інгредієнти для розсолу та доводимо до кипіння.

5. Гарячим розсолом заливаємо овочі, перемішуємо. Ставимо під прес на 2 години.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного борщу з чорносливом.