Час приготування: 20 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

6 булочок з кунжутом

6 скибочок шинки

Популярні новини зараз
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе Ціни рекордні, але буде дорожче: нерадісні прогнози для власників авто з ГБО
Показати ще

4 яйця

1 пучок шпинату

200 г моцарелли

сіль та перець за смаком

Приготування:

1. Духовку розігріваємо до 180 градусів.

2. Шпинат промиваємо у холодній воді. У булочок зрізаємо верхівки та виймаємо м'якуш.

3. Скибочки шинки кладемо всередину. Яйця, сіль та перець збиваємо у легку піну, перемішуємо зі шпинатом. Розливаємо суміш по булочкам. Зверху посипаємо моцареллою, накриваємо кришечками. Випікаємо в розігрітій духовці 15-20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт фаршированих печериць.