Час приготування: 45 хвилин

Порції: 24

Інгредієнти:

300 г борошна

100 мл води

Популярні новини зараз
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Показати ще

1 яйце

1 щіпка солі

1,5 склянки маку

0,5 склянки цукру

1 ст.л. меду

100 мл окропу

20-30 г масла

Приготування:

1. Розбиваємо в борошно яйце, додаємо щіпку солі і вливаємо воду, замішуємо тісто, накриваємо рушником і залишаємо на кілька хвилин.

2. Мак заливаємо окропом і ставимо на 7-10 хв. в мікрохвильовку. Далі змішуємо мак з цукром і подрібнюємо в блендері до однородності, додаємо мед.

3. Тісто розгортаємо в тонкий пласт, нарізаємо на квадратики.

4. На кожен квадратик викладаємо начинку і ліпимо вареник.

5. Варимо в киплячій підсоленій воді 3-4 хвилини.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт омлету по-японськи.