Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 яйця

100 мл молока

Популярні новини зараз
По Землі може вдарити наймасштабніша магнітна буря Філіп Кіркоров раптово впав під час виступу і покотився по сцені ТЦК забирають відстрочки: кому загрожує мобілізація "Території не повернемо": українців закликали готуватися до другої війни
Показати ще

1 цибулина

100 г сиру

сіль та паприка за смаком

Приготування:

1. Беремо 4 яйця та трохи збиваємо вінчиком. Подрібнюємо цибулю та сир та додаємо до яєчної маси.

2. Додаємо до сіль та спеції за смаком. Все перемішуємо та додаємо молоко.

3. Змащуємо сковороду рослинною олією, розігріваємо. Беремо невелику частину масси та розподіляємо її по сковороді. Коли омлет готовий знизу починаємо згортати його в рулет, згортаємо не до кінця. Переміщаємо у верхню частину сковорідки, доливаємо ще трохи яєчної маси.

4. Робимо так до кінця, а потім нарізаємо ковбаску на шматочки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого рагу з печінкою.