З віком наші судини зношуються, стають менш еластичними, внутрішні стінки обростають холестерином, і просвіт у них значно звужується. Таким чином, кровопостачання всіх органів і систем помітно погіршується. Як результат — інсульти, інфаркти та інші хронічні захворювання.

Німецький метод допоможе ефективно очистити судини від холестеринових бляшок і кальцієвих опадів. Склад цих ліків повністю натуральний, вони приносять величезну користь здоров'ю.

Інгредієнти: 4 лимона; невеликий шматок імбиру; 2 літри води; 4-5 зубчиків часнику; 2 ст. л. меду.

Приготування:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Лимони ретельно промийте, обдайте окропом, щоб видалити восковий наліт.

Поріжте їх тоненькими колечками або пропустіть через м'ясорубку разом із шкіркою.

Імбир і часник очистіть, подрібніть у блендері або пропустіть через м'ясорубку.

Лимони помістіть в одну трилітрову банку або в три банки по 1 літру.

Закип'ятіть 2 літри води і дайте їй охолонути до 60 градусів. Додайте до води часник, імбир і мед. Добре все розмішайте і відразу залийте в банки з лимоном.

Через 2 години ліки будуть готові.

Вживайте лікарський засіб щодня натщесерце, випивайте по 100 мл настою вранці і ввечері. Період лікування - 3 тижні. Потім варто зробити перерву на тиждень, щоб далі приймати засіб ще 4 тижні вранці або ввечері.

Вже через 10 днів ви відчуєте результат. Зберігайте засіб в холодильнику, перед вживанням трохи підігрійте на водяній бані.

Нагадаємо, якщо вам під силу зробити більше 10 віджимань, то шанси на інфаркт, інсульт і хвороби серця у вас набагато менші.

Як повідомляв портал Знай.uа, дослідники з США виявили, що у любителів електронних сигарет підвищується ризик розвитку депресії та інфаркту.

Також портал Знай.uа писав, що додавання оливкової олії в раціон харчування знижує ризик "засмічення" артерій, яке може викликати інфаркти та інсульти.