Час приготування: 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПорції: 4
Інгредієнти:
4 великих яблука
4 ч.л. меду
волоські горіхи
Приготування:
1. Яблука миємо, обертаємо паперовим рушником.
2. Зрізаємо верх у кожного яблука і обережно очищаємо від середини.
3. В отвір всередині яблука вливаємо ч.л. меду, насипаємо подрібнені горіхи до верху.
4. Зверху накриваємо верхівкою.
5. Кладем яблука в мультиварку. Закриваємо кришкою, готуємо при 120 градусах в режимі випічка протягом 35 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт неперевершених вареників з маком.