Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 великих яблука

4 ч.л. меду

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

волоські горіхи

Приготування:

1. Яблука миємо, обертаємо паперовим рушником.

2. Зрізаємо верх у кожного яблука і обережно очищаємо від середини.

3. В отвір всередині яблука вливаємо ч.л. меду, насипаємо подрібнені горіхи до верху.

4. Зверху накриваємо верхівкою.

5. Кладем яблука в мультиварку. Закриваємо кришкою, готуємо при 120 градусах в режимі випічка протягом 35 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт неперевершених вареників з маком.