Час приготування: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 6

Інгредієнти:

  • 300 г білокачанної капусти
  • 2 баклажана
  • 2 цибулини
  • 1 морква
  • 4 помідора
  • 4 картоплі
  • 300 г курячої печінки
  • сіль і перець за смаком
  • 2 лаврових листа
  • 2 солодких перцю
  • 2 ст. л. рослинного масла

Популярні новини зараз
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Показати ще

Приготування:

  1. Перед вами неймовірно смачний рецепт печінки з овочевим рагу. Таке блюдо дуже корисне і поживне, воно деально підходить для щоденного меню, а готується дійсно просто.
  2. Для приготування печінки з овочевим рагу нам знадобляться такі інгредієнти: перець, лавровий лист, картопля, помідор, цибулю, баклажан, печінка. Приступимо.
  3. В першу чергу овочі нарізаємо довільно. Викладаємо їх у казан.
  4. Нарізаємо капусту. У казані нагріваємо олію. Викладаємо капусту в казан. Солимо, перемішуємо і накриваємо казан кришкою.
  5. Баклажани очищаємо від шкірки, нарізаємо, кладемо в казан і перемішуємо.
  6. Те ж саме робимо з цибулею, перцем, морквою і помідорами.
  7. Далі кладемо картоплю і печінку. Якщо овочі дадуть мало соку додаємо трохи води або бульйону. Солимо, перчимо, додаємо лавровий лист. Перемішуємо ще раз.
  8. Тушкуємо рагу до готовності картоплі. Печінка з овочами готова. Приємного апппетита!