Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

  • 6 сосисок
  • 1 ст. л. кунжуту
  • 1 шматок листового тіста
  • 1 яєчний жовток

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Приготування:

  1. Сьогодні ми покажемо вам найпростіший рецепт смачних сосисок у тісті як в дитинстві. Таку страву люблять і пам'ятають усі, але в магазині продають зовсім не те. З цим простим рецептом ви всього за 2 кроки зможете приготувати ідеальні сосиски в тісті, які відмінно підійдуть в якості перекусу або як основна страва.
  2. Для приготування улюбленої страви нам знадобляться такі інгредієнти: сосиски на ваш смак, кунжут, листкове тісто, яєчний жовток. Приступимо.
  3. В першу чергу тісто розрізаємо навпіл, потім кожну половиинку ріжемо ще на 3 смужки. Після цього кожну смужку відбиваємо долонею і трохи витягуємо в процесі відбивання щоб отримати ідеально тонкі заготовки для наших сосисок в тісті.
  4. Потім кожну сосиску загортаємо і змащуємо жовтком. Посипаємо кунжутом і запікаємо в аерогрилі або духовці приблизно 25 хвилин при температурі 125 градусів. Ідеальні сосиски в тісті готові. Приємного апетиту!