Час приготування: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 200 г печива з горіхами
  • 100 г вершкового масла
  • 2 ст. л. какао
  • 3-4 ст. л. згущеного молока

Приготування:

  1. Перед вами смачний і дуже цікавий рецепт незвичайного десерту. Шоколадна ковбаса дуже проста в приготуванні, але такий рецепт точно порадує своїм неверочтным смаком всіх гостей. Вона відмінно доповнить будь-який ваш святковий стіл, а також звичайну вечерю з рідними.
  2. Для приготування цього смачного десерту нам знадобляться такі інгредієнти: печиво з горіхами, вершкове масло, какао, згущене молоко. Приступимо.
  3. В саму першу чергу печиво подрібнюємо в кухонному комбайні.
  4. Після цього викладаємо подрібнене печиво в миску, додаємо какао і ретельно перемішуємо.
  5. Додаємо до суміші м'яке вершкове масло і згущене молоко, перемішуємо, щоб утворилася однорідна маса.
  6. Тепер розстилаємо на столі харчову плівку і викладаємо шоколадну масу, загорнувши у вигляді цукерки і трохи розкачуємо, надаючи форму ковбаски.
  7. Кладемо в холодильник на кілька годин. Наш смачний рецепт шоколадної ковбаси готовий. Подаємо і насолоджуємося. Приємного апетиту!


Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще