Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

  • 2 яєчних жовтка
  • 3 ст. л. подрібнених горіхів
  • 500 г сиру
  • 100 г вершкового масла
  • 100 г цукатів
  • 1/2 склянки цукру
  • 2,5 ст. л. молока
  • 2 ч. л. ванільного цукру

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Приготування:

Всі знають традиційні рецепти великодніх пасок, які передавалися поколіннями. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати дійсно цікавий рецепт заварної паски з додаванням цукатів і горіхів. Спробуйте приготувати цей рецепт вам точно сподобається.

Для приготування заварної паски нам знадобляться такі інгредієнти: яєчні жовтки, молоко, цукор, сир, горіхи, цукати і вершкове масло. Приступимо.

  1. В першу чергу сир віджимаємо через 2 шари марлі і протираємо через сито.
  2. Жовтки розтираємо з цукром, вливаємо до них молоко.
  3. Ставимо суміш на водяну баню і прогріваємо, помішуючи, до загустіння. До кипіння не доводимо.
  4. Переливаємо гарячу суміш у велику миску, додаємо вершкове масло, перемішуємо.
  5. Додаємо ванільний цукор, цукати і горіхи. Ще раз перемішуємо.
  6. Невеликими порціями додаємо до суміші сир, щоразу ретельно перемішуючи.
  7. Складаємо масу в марлевий мішечок і підвішуємо на 10–12 годин.
  8. Після цього надаємо пасці потрібну форму і прикрашаємо свіжими ягодами або фруктами. Приємного апетиту!