Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 1 помідор
  • 100 г чорного хліба
  • 1,5 ст. л. оливок
  • 2-3 ст. л. оливкової олії
  • 1/2 цибулі фіолетового
  • 1 ст. л. оцту
  • сіль і перець за смаком

Популярні новини зараз
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

Приготування:

  1. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати особливий рецепт салату, який відмінно підійде під час посту. Панцанелла - відомий італійський салат зі свіжих інгредієнтів, які ідеально поєднуються між собою.
  2. Для приготування салату "Панцанелла" нам знадобляться такі інгредієнти: помідор, хліб, оливки, цибуля і спеції.
  3. Для початку хліб нарізаємо невеликими шматочками. Оцет розбавляємо в невеликій кількості води. Хліб розмочуємо. Після цього віджимаємо його. Викладаємо на деко і підсушуємо в духовці при невисокій температурі.
  4. Потім цибулю нарізаємо тонкими півкільцями.
  5. Помідор подрібнюємо кубиками.
  6. З'єднуємо разом хліб, цибуля, помідор. Додаємо оливки (або маслини). Можна використовувати їх повністю, розрізати навпіл або кільцями.
  7. Далі все заправляємо олією, солимо, перчимо. Перемішуємо.
    В салат Панцанелла можна додавати селера, огірки, базилік, часник, моцарелу і інші продукти на ваш смак. Приємного апетиту!