Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 1 помідор
  • 100 г чорного хліба
  • 1,5 ст. л. оливок
  • 2-3 ст. л. оливкової олії
  • 1/2 цибулі фіолетового
  • 1 ст. л. оцту
  • сіль і перець за смаком

Популярні новини зараз
В Україні громадянам доведеться сплатити податок навіть за старі квартири: скільки є часу З 1 січня почне діяти новий законопроєкт: наскільки він засмутить водіїв Боржникам виплатять допомогу, щоб розрахуватись за комунальні послуги: кому випаде унікальний шанс В Україні очікують гіперінфляцію: чи варто скуповувати валюту до підвищення податків
Показати ще

Приготування:

  1. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати особливий рецепт салату, який відмінно підійде під час посту. Панцанелла - відомий італійський салат зі свіжих інгредієнтів, які ідеально поєднуються між собою.
  2. Для приготування салату "Панцанелла" нам знадобляться такі інгредієнти: помідор, хліб, оливки, цибуля і спеції.
  3. Для початку хліб нарізаємо невеликими шматочками. Оцет розбавляємо в невеликій кількості води. Хліб розмочуємо. Після цього віджимаємо його. Викладаємо на деко і підсушуємо в духовці при невисокій температурі.
  4. Потім цибулю нарізаємо тонкими півкільцями.
  5. Помідор подрібнюємо кубиками.
  6. З'єднуємо разом хліб, цибуля, помідор. Додаємо оливки (або маслини). Можна використовувати їх повністю, розрізати навпіл або кільцями.
  7. Далі все заправляємо олією, солимо, перчимо. Перемішуємо.
    В салат Панцанелла можна додавати селера, огірки, базилік, часник, моцарелу і інші продукти на ваш смак. Приємного апетиту!