Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 1 помідор
  • 100 г чорного хліба
  • 1,5 ст. л. оливок
  • 2-3 ст. л. оливкової олії
  • 1/2 цибулі фіолетового
  • 1 ст. л. оцту
  • сіль і перець за смаком

Популярні новини зараз
До армії візьмуть не всіх: кого не торкнеться мобілізація і ТЦК Син голови Хмельницької МСЕК Тетяни Крупи активно намагається вивести нажите із країни Мінімум – 500 грн, а то й кілька тисяч: пенсіонерам дали шанс отримати додаткові гроші Бронювання від мобілізації тимчасово скасують: почнеться масштабна перевірка
Показати ще

Приготування:

  1. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати особливий рецепт салату, який відмінно підійде під час посту. Панцанелла - відомий італійський салат зі свіжих інгредієнтів, які ідеально поєднуються між собою.
  2. Для приготування салату "Панцанелла" нам знадобляться такі інгредієнти: помідор, хліб, оливки, цибуля і спеції.
  3. Для початку хліб нарізаємо невеликими шматочками. Оцет розбавляємо в невеликій кількості води. Хліб розмочуємо. Після цього віджимаємо його. Викладаємо на деко і підсушуємо в духовці при невисокій температурі.
  4. Потім цибулю нарізаємо тонкими півкільцями.
  5. Помідор подрібнюємо кубиками.
  6. З'єднуємо разом хліб, цибуля, помідор. Додаємо оливки (або маслини). Можна використовувати їх повністю, розрізати навпіл або кільцями.
  7. Далі все заправляємо олією, солимо, перчимо. Перемішуємо.
    В салат Панцанелла можна додавати селера, огірки, базилік, часник, моцарелу і інші продукти на ваш смак. Приємного апетиту!