Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 400 г печериць
  • 50 г вершкового масла
  • 2 ч. л. борошна
  • 2 курячих яйця
  • 2 ст. л. майонезу
  • 2 ст. л. сметани
  • сіль за смаком
  • перець за смаком

Популярні новини зараз
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Показати ще

Приготування:

Ми пропонуємо вегетаріанський варіант класичного жульєна з грибами. Але якщо ви хочете зробити ваше блюдо більш ситним, можете додати рецепт куряче філе в якості нижнього шару.

  1. Для приготування жульєна нам знадобиться: печериці, борошно, яйця, вершкове масло, сметана, майонез і спеції за вашим смаком і бажанням. Приступимо.
  2. В першу чергу ми борошно обсмажуємо на вершковому маслі до золотистого кольору і додаємо печериці заморожені, після чого смажимо їх протягом 5–7 хвилин.
  3. тим часом яйця дуже ретельно збиваємо разом з сіллю, спеціями, майонезом і сметаною.
  4. Після цього викладаємо обсмажені шампіньйони в формочки для жульєна, заливаємо збитою сумішшю і запікаємо в духовці приблизно протягом 5 хвилин (до утворення золотистої скоринки) в добре розігрітій духовці. До стола це блюдо подають гарячим. Приємного апетиту!