Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
- 400 г печериць
- 50 г вершкового масла
- 2 ч. л. борошна
- 2 курячих яйця
- 2 ст. л. майонезу
- 2 ст. л. сметани
- сіль за смаком
- перець за смаком
Популярні новини зараз
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Показати ще
Приготування:
Ми пропонуємо вегетаріанський варіант класичного жульєна з грибами. Але якщо ви хочете зробити ваше блюдо більш ситним, можете додати рецепт куряче філе в якості нижнього шару.
- Для приготування жульєна нам знадобиться: печериці, борошно, яйця, вершкове масло, сметана, майонез і спеції за вашим смаком і бажанням. Приступимо.
- В першу чергу ми борошно обсмажуємо на вершковому маслі до золотистого кольору і додаємо печериці заморожені, після чого смажимо їх протягом 5–7 хвилин.
- тим часом яйця дуже ретельно збиваємо разом з сіллю, спеціями, майонезом і сметаною.
- Після цього викладаємо обсмажені шампіньйони в формочки для жульєна, заливаємо збитою сумішшю і запікаємо в духовці приблизно протягом 5 хвилин (до утворення золотистої скоринки) в добре розігрітій духовці. До стола це блюдо подають гарячим. Приємного апетиту!