Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 1 година 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
- 250 г маргарину
- 4 ст. л. сметани
- 500 г борошна
- 1 пакетик розпушувача
- 1 склянка маку
- 1 ст. л. крохмалю
- 0,5 л молока
- 200 г вершкового масла
- 2 склянки цукру
- 9 яєчних жовтків
Приготування:
В цей раз ми пропонуємо вам приготувати дуже смачні пиріжки з вишнею з особливим смачним тістом і вишневою начинкою з маком. Ця страва відмінно підійде на всі випадки життя ви зможете подавати пиріжки як на кожен день до чаю, так і на святковий стіл. Для того щоб приготувати пиріжки з вишнею в духовці нам знадобляться: яйця, борошно, розпушувач, вишня, мак, сметана, маргарин і цукор.
- Для того щоб приготувати тісто 1 склянку цукру розтираємо з 9 жовтками, додаємо 250 г розтопленого маргарину, 4 ст. л. сметани і суміш 400 г борошна 1 пакетик розпушувача. Тепер отримане тісто ділимо на 4 частини і розкачуємо коржі.
- Один корж з коржів запікаємо без начинки. Потім ще два випікаємо з вишневим прошарком, для чого на тісто викладаємо вишні і заливаємо збитими з цукром білками. Останній корж доповнюємо маковою начинкою (1 стакан відвареного маку перемолоти і змішати з 1 ст. л. крохмалю) і заливаємо збитими білками.
- Далі з отриманих коржів і заварного крему (0,5 л молока, 1 скл. цукру, 3 ст. л. борошна, 1 яйце, 200 г вершкового масла) збираємо пиріжок з вишнею (шар з вишнями, шар з маком, шар з вишнями і порожній корж) і даємо йому добре просочитися. Приємного апетиту!