Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 6 курячих стегенець
  • 200 г шампіньйонів або інших грибів
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 1/8 ч. л. мускатного горіха
  • 2 ст. л. борошна
  • 1 щіпка солі
  • 1 щіпка перцю
  • 0,5 л олії
  • 1 зубчик часнику
  • 50 г вершкового масла
  • 50 г твердого сиру

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Приготування:

  1. З курячих стегенець знімаємо шкіру, видаляємо кістку і відокремлюємо м'якоть.
  2. З'єднуємо пропущений через прес часник, майонез, сіль і перець.
  3. Сумішшю гарненько обтираем шкіру всередині і зовні
  4. Гриби миємо, обсушуємо і нарізаємо дрібними кубиками. Сир натираємо на тертці. Цибулю очистити і дуже дрібно нарізаємо.
  5. Далі в сковороду з розігрітою рослинною олією викладаємо цибулю і смажимо його до м'якості, періодично помішуючи.
  6. Потім знімаємо лук зі сковороди, а замість нього кладемо гриби. Обсмажуємо їх протягом 6-8 хвилин при среней температурі.
  7. Куряче м'ясо тим часом відокремлюємо від кісток і перекручуємо.
  8. Фарш з'єднайте з вершковим олією і перемішуємо.
  9. Далі з'єднуємо курячий фарш з вершковим маслом і дуже ретельно перемішуємо.
  10. Тепер з'єднуємо курячий фарш з смаженими грибами, цибулею і сиром. Начинку солимо і перчимо за смаком.
  11. Курячу шкіру ретельно начиняємо начинкою, але не дуже щільно.
  12. Вільний край обережно фіксуємо зубочисткою.
  13. Після цього змащуємо стегенця майонезом, викладаємо у форму для запікання. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо протягом 30 хвилин.