Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
- 6 курячих стегенець
- 200 г шампіньйонів або інших грибів
- 1 ріпчаста цибуля
- 1/8 ч. л. мускатного горіха
- 2 ст. л. борошна
- 1 щіпка солі
- 1 щіпка перцю
- 0,5 л олії
- 1 зубчик часнику
- 50 г вершкового масла
- 50 г твердого сиру
Приготування:
- З курячих стегенець знімаємо шкіру, видаляємо кістку і відокремлюємо м'якоть.
- З'єднуємо пропущений через прес часник, майонез, сіль і перець.
- Сумішшю гарненько обтираем шкіру всередині і зовні
- Гриби миємо, обсушуємо і нарізаємо дрібними кубиками. Сир натираємо на тертці. Цибулю очистити і дуже дрібно нарізаємо.
- Далі в сковороду з розігрітою рослинною олією викладаємо цибулю і смажимо його до м'якості, періодично помішуючи.
- Потім знімаємо лук зі сковороди, а замість нього кладемо гриби. Обсмажуємо їх протягом 6-8 хвилин при среней температурі.
- Куряче м'ясо тим часом відокремлюємо від кісток і перекручуємо.
- Фарш з'єднайте з вершковим олією і перемішуємо.
- Далі з'єднуємо курячий фарш з вершковим маслом і дуже ретельно перемішуємо.
- Тепер з'єднуємо курячий фарш з смаженими грибами, цибулею і сиром. Начинку солимо і перчимо за смаком.
- Курячу шкіру ретельно начиняємо начинкою, але не дуже щільно.
- Вільний край обережно фіксуємо зубочисткою.
- Після цього змащуємо стегенця майонезом, викладаємо у форму для запікання. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо протягом 30 хвилин.