Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 ст.л. оливкової олії

2 зубчики часнику

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

1 велика цибулина

1 кг фаршу

1 банка консервованих помідорів

1 ч.л. орегано

1/2 ч.л. гострого перцю

350 г сиру моцарелла

300 г сиру пармезан

200 г сиру рікотта

500 г макаронів

1 яйце

сіль, перець за смаком

фарш
фарш

Приготування:

1. Нарізаємо часник, цибулю. Розігріваємо каструлю, додаємо олію та обсмажуємо цибулю та часник.

2. Додаємо фарш і смажимо до готовності. Додаємо помідори та розминаємо.

3. Виливаємо томатний сік і перемішуємо. Варимо суміш на повільному вогні протягом 15 хвилин.

4. Додаємо приправи: сіль, чорний перець, орегано і перемішуємо.

5. Варимо макарони до напівготовності.

6. Кладемо третину соусу в окрему миску і остуджуємо.

7. Рікотту викладаємо в глибоку миску, натираємо моцареллу, вбиваємо яйце.

8. Інтенсивно перемішуємо сирну суміш до однорідності.

9. Додаємо в макарони соус і добре перемішуємо.

Цибуля. Фото: скриншот Youtube
Цибуля. Фото: скриншот Youtube

10. Викладаємо макарони в форму для запікання, зверху виливаємо соус.

11. Натираємо зверху пармезан.

12. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо протягом 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашніх шоколадних трюфелів.