Час приготування: 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПорції: 4
Інгредієнти:
2 ст.л. оливкової олії
2 зубчики часнику
1 велика цибулина
1 кг фаршу
1 банка консервованих помідорів
1 ч.л. орегано
1/2 ч.л. гострого перцю
350 г сиру моцарелла
300 г сиру пармезан
200 г сиру рікотта
500 г макаронів
1 яйце
сіль, перець за смаком
Приготування:
1. Нарізаємо часник, цибулю. Розігріваємо каструлю, додаємо олію та обсмажуємо цибулю та часник.
2. Додаємо фарш і смажимо до готовності. Додаємо помідори та розминаємо.
3. Виливаємо томатний сік і перемішуємо. Варимо суміш на повільному вогні протягом 15 хвилин.
4. Додаємо приправи: сіль, чорний перець, орегано і перемішуємо.
5. Варимо макарони до напівготовності.
6. Кладемо третину соусу в окрему миску і остуджуємо.
7. Рікотту викладаємо в глибоку миску, натираємо моцареллу, вбиваємо яйце.
8. Інтенсивно перемішуємо сирну суміш до однорідності.
9. Додаємо в макарони соус і добре перемішуємо.
10. Викладаємо макарони в форму для запікання, зверху виливаємо соус.
11. Натираємо зверху пармезан.
12. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо протягом 20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашніх шоколадних трюфелів.