Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 30 мл рослинного масла
  • 20 мл вершкового масла
  • 1,5 склянки білого рису
  • 1 зубчик часнику
  • 1 морква
  • 400 г курки
  • сіль і перець за смаком
  • італійські спеції за смаком
  • 70 г пармезану
  • 1 склянка білого вина
  • 2-3 склянки води

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Приготування:

  1. Моркву натираємо на крупній тертці.
  2. Розігріваємо сковороду, вливаємо туди рослинне масло. Залишаємо нагрітися 1 хвилину. Додаємо вершкове масло. Зубчик часнику розрізаємо навпіл. На олії обсмажуємо часник.
  3. Тепер на часниковому маслі обсмажуємо моркву.
  4. Нарізаємо дрібно курку. До моркви додаємо м'ясо і тушкуємо все разом.
  5. Далі до м'яса і овочів додаємо сухий рис. Залишаємо просочитися маслом.
  6. Тепер вливаємо біле вино. Тушкуємо на невеликому вогні під кришкою.
  7. Коли вино увариться, вливаємо воду (обов'язково гарячу). Додаємо сіль і спеції. Зменшуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо до готовності рису. В кінці приготування зверху натираємо сир пармезан. Перемішуємо й подаємо. Приємного апетиту!