Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 25 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
- 250 мл молока
- 250 мл води
- 0,5 ч. л. солі
- 2 ст. л. білого цукру
- 70 г макаронів (локшина)
Спосіб приготування:
Сьогодні ми покажемо вам як покроково приготувати рецепт супу на молоці з локшиною або вермішеллю. Суп виходить дуже солодкий і приємний на смак. Такий рецепт відмінно підійде як дитячий сніданок, і сподобається всім хто любить супи. Ця страва має ідеальне співвідношення мікроелементів і може замінити молочну кашу. Якщо у вас алергія на молочні вироби, то варимо суп на безлактозному молоці. Для того щоб смачно зварити вермішелевий суп з молоком нам потрібно: молоко, вода, трохи локшини або вермішелі, сіль, цукор. Таке поєднання зробить молочну страву схожою на десерт. Почнемо приготування.
- При покупці молока звертаємо увагу на свіжість молочного продукту. Несвіже молоко може згорнутися в процесі варіння, і тоді суп не вийде. Каструлю краще використовувати з товстим дном. Молоко наливаємо в каструлю. Додайте холодну воду. Перемішайте. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Обов'язково правильно дотримуємося пропорції.
- Далі додаємо за смаком сіль та цукровий пісок. Перемішайте, щоб розчинилися обидва інгредієнта. Кількість цукру можна регулювати. Якщо не хочете використовувати цукровий пісок, перед подачею підсолодіть медом або варенням.
- Візьміть будь-які макарони чи локшину, на ваш вибір. З доречі можна замінити рисом. Тоді у вас вийде рідка молочна каша. Краще використовувати вже перевіреного виробника. Додайте коли молоко закипить. Перемішуємо і готуємо стільки часу, поки макаронні вироби не стануть м'якими. Час варіння читайте на упаковці виробника, зазвичай - 5-10 хвилин.
- Суп краще подати відразу після приготування. Можна додати шматочок вершкового масла і улюблене варення, щоб звичайний суп придбав унікальний смак. Але найкраще це робити окремо в кожну порцію.
смачний суп Молочний з макаронами готовий. Приємного апетиту!