Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

  • 250 мл молока
  • 250 мл води
  • 0,5 ч. л. солі
  • 2 ст. л. білого цукру
  • 70 г макаронів (локшина)

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Спосіб приготування:

Сьогодні ми покажемо вам як покроково приготувати рецепт супу на молоці з локшиною або вермішеллю. Суп виходить дуже солодкий і приємний на смак. Такий рецепт відмінно підійде як дитячий сніданок, і сподобається всім хто любить супи. Ця страва має ідеальне співвідношення мікроелементів і може замінити молочну кашу. Якщо у вас алергія на молочні вироби, то варимо суп на безлактозному молоці. Для того щоб смачно зварити вермішелевий суп з молоком нам потрібно: молоко, вода, трохи локшини або вермішелі, сіль, цукор. Таке поєднання зробить молочну страву схожою на десерт. Почнемо приготування.

  1. При покупці молока звертаємо увагу на свіжість молочного продукту. Несвіже молоко може згорнутися в процесі варіння, і тоді суп не вийде. Каструлю краще використовувати з товстим дном. Молоко наливаємо в каструлю. Додайте холодну воду. Перемішайте. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Обов'язково правильно дотримуємося пропорції.
  2. Далі додаємо за смаком сіль та цукровий пісок. Перемішайте, щоб розчинилися обидва інгредієнта. Кількість цукру можна регулювати. Якщо не хочете використовувати цукровий пісок, перед подачею підсолодіть медом або варенням.
  3. Візьміть будь-які макарони чи локшину, на ваш вибір. З доречі можна замінити рисом. Тоді у вас вийде рідка молочна каша. Краще використовувати вже перевіреного виробника. Додайте коли молоко закипить. Перемішуємо і готуємо стільки часу, поки макаронні вироби не стануть м'якими. Час варіння читайте на упаковці виробника, зазвичай - 5-10 хвилин.
  4. Суп краще подати відразу після приготування. Можна додати шматочок вершкового масла і улюблене варення, щоб звичайний суп придбав унікальний смак. Але найкраще це робити окремо в кожну порцію.
    смачний суп Молочний з макаронами готовий. Приємного апетиту!