Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 600 р курячих філе
  • 250 г печериць
  • 2 зубчики часнику
  • 1 г зелені
  • 6 перепелиних яєць
  • 100 г твердого сиру
  • сіль за смаком
  • перець гострий мелений за смаком
  • 2 ст. л. рослинного масла

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Приготування:

Курячі рулети з грибами і сиром - це простий рецепт з фото, який зможе приготувати кожен. Гарячі м'ясні рулети з печерицями (можна замінити лисичками) можна запекти у фользі або обсмажити на сковороді. Смажені, фаршировані рулети з курки виходять більш жирними. Все що вам знадобиться - це курка, трохи грибів, яйця і, звичайно ж, сир. Такі рецепти люблять всі. Приступимо.

  1. Для приготування рулету нам потрібна одна ціла куряча грудка або куряче філе (2 шт). Якщо у вас була грудка на кісточці, тому для початку позбавляємося від кісточок. А потім зрізаємо залишилися тоненькі кістки і шкіру.
    Грудку розрізати на 2 філе. На кожному філе робимо надріз не доходячи до протилежного краю і розкриваємо філе як книжку.
  2. Кожну з грудок відбиваємо в пласт товщиною близько 5 мм.
  3. Приправляємо курячий шар сіллю, перцем, улюбленими спеціями і залишаємо хвилин на 20 при кімнатній температурі, загорнуті в харчовій плівці (якщо плануєте залишати на довше, тоді ставте в холодильник).
  4. Поки філе просочується спеціями, займемося начинкою курячого страви. Гриби ріжемо тоненькими пластинками і готуємо на рослинному маслі до готовності.
  5. Часник і зелень швидко дрібно ріжемо.
  6. Часник з зеленню додаємо до грибів, приправляємо сіллю і перцем, перемішуємо і знімаємо з вогню.
  7. Сир натираємо на тертці. Змішуємо разом печериці (вони повинні попередньо трохи охолонути, що б сир не розплавиться) та сир. Начинка до курячої грудки готова.
  8. Збираємо рулет. На кожне філе не доходячи до самих краєм викладаємо шар грибної начинки, зверху на начинку викладаємо 3 варених круто перепелині яйця. З яйцем рулет буде більш соковитий.
  9. Звертаємо філе в щільний рулет.
  10. Що б рулет добре тримав форму, я його ще додатково перев'язала ниткою (можна зробити рулет на шпажках). Загортаємо кожен рулет окремо у фольгу і запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці близько 25-30 хвилин до готовності.
  11. Готового рулету даємо трохи охолонути.
  12. Нарізаємо на шматочки і подаємо до столу. Смачно як у теплом, так і в холодному вигляді. Покроковий рецепт рулету з куркою, грибами і яйцями готовий. Приємного апетиту!