Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 20 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
- 1 рибка сібас
- 1 лимона
- 1 ст. л. оливкової олії
- сіль за смаком
Приготування:
Цього разу ми покажемо вам рецепт як смачно і правильно приготувати сібаса в духовці всього за кілька хвилин. Запечена у фользі риба виходить дуже смачною цілком, запекти її можна покроково просто і швидко. Страви з риби - це простий спосіб порадувати себе вишуканим вечерею. До речі, доповнити запечений сібас можна лимоном. Готуємо разом покроковий рецепт з фото прямо вдома. Замість фольги рибку можна готувати в рукаві або навіть на вугіллі. Подавати страву з гарніром за смаком (овочі, картопля).
- Почистити рибу, вимити, висушити паперовими серветками.
Зробити за 2–3 поздовжніх надрізу з кожного боку тушки.
Рибу посолити. Змастити маслом. Отримані надрізи покласти половинки часточок лимона. - Духовку розігріти до 210 градусів.
- Обернути сібас в подвійний шар фольги і дуже добре загорнути краї обмеживши доступ повітря.
- Покладіть в духовку на 20 хвилин. У момент закладки зменшіть температуру до 180 градусів. Смачний рецепт з мінімумом калорій готовий. Приємного апетиту!