Купувати шаурму в ларьку - справа сумнівна, замовляти в ресторані - часом невиправдано дорога. А якщо згадати, що і ларьки, і ресторани у нас закрилися на карантин, то стає зовсім сумно. Але ми можемо вам дещо запропонувати! Це рецепт дуже смачної, апетитною курячої шаурми, яка настільки смачна, що, achtung, може викликати залежність і бажання ласувати нею знову і знову.

На 3 порції нам знадобляться:

Курячі грудки - 2 шт
Петрушка - 3 стіл. л.
Винний оцет білий - 1 ч. л,
Перець чорний мелений - за смаком
Часник - 10 зубчиків
Болгарський перець - 1 шт.
Сметана - 100 гр
Огірки - 2 шт
Сіль - за смаком
Помідори - 2 шт
Лаваш тонкий - 600 гр
Капуста білоголова 1 шт
Цибуля - 1 шт
Цукор - 1 ч. л
Спеції сухі - 1 ч. л.
Рослинна олія - 4 стіл. л

Шаурма, фото 1000.menu.com

Приступаємо до готування

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

КРОК 1:

Беремо потрібні продукти.

КРОК 2:

Спочатку приготуємо соус, щоб він постояв якийсь час і добре з'єдналися всі смаки. Для цього додаємо в сметану посічену петрушку, пропущений через прес часник, сіль і перець і все добре перемішуємо.

КРОК 3:

Курячу грудку нарізаємо дрібними шматочками.

КРОК 4:

Обсмажуємо куряче м'ясо до готовності на розпеченому рослинному маслі, постійно помішуючи.

КРОК 5:

Готове м'ясо перекладаємо для остигання в миску.

КРОК 6:

Далі нарізаємо його на ще більш дрібні шматочки.

КРОК 7:

Огірок моєму, обрізаємо кінчики і нарізаємо його тонкою соломкою або невеликими шматочками довільної форми.

КРОК 8:

Перець миємо, чистимо від насіння і нарізаємо соломкою.

КРОК 9:

Помідори миємо й нарізаємо дрібними кубиками або просто невеликими шматочками.

КРОК 10:

Капусту тонко шаткуємо.

КРОК 11:

Цибулю чистимо і маринуємо в солі, цукрі і винному оцті.

КРОК 12:

Нарізаємо потрібної довжини смужки лаваша і половину змащуємо соусом.

КРОК 13:

Викладаємо на лаваш куряче м'ясо і підготовлені овочі.

КРОК 14:

Акуратно згортаємо шаверму щільним рулетом, починаючи з правої сторони. Швидко обсмажуємо на розпеченій по максимуму сковороді гриль з двох сторін.

Все готово! Можете подавати шаурму до столу - домашні будуть у захваті!
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, названа ідеальна порція кави, яка підбадьорить і заодно продовжить ваше життя.

Як повідомляв портал Знай.иа, названі продукти, які допомагають прискорити метаболізм і спалити черевної жир.

Також портал Знай.иа писав, що вино – один з найулюбленіших спиртних напоїв українців.