Всесвітньо відому славу придбала китайська кухня вже дуже давно, страви з "Піднебесної" ваблять і одночасно лякають багатьох гурманів. Є багато стереотипів про те, чим харчуються в Китаї. Давайте забудемо про кажанів і спробуємо зруйнувати стереотипи.

Найчастіше китайці їдять м'ясо. Свинина найпопулярніше м'ясо серед китайців, його готують різними способами, але найпопулярніший це свинина в кисло-солодкому соусі. Таким способом можна приготувати будь-яке м'ясо, підійде навіть птах. Багато хто помиляється, що це можливо приготувати тільки в спеціально обладнаних кухнях.

Ось рецепт як приготувати м'ясо в кисло-солодкому соусі в домашніх умовах:

-порізати м'ясо на кубики по 1-1.5 сантиметра;

-виваляти м'ясо в крохмалі з водою;

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

-обсмажити у великій кількості олії;

-додати дрібно нарізану моркву і обсмажити разом з м'ясом.

М'ясо в кисло-солодкому соусі, скріншот: YouTube
М'ясо в кисло-солодкому соусі, скріншот: YouTube

Приготування соусу: налити в сковорідку 0,3 літра води і нагріти. Додати склянку цукру, і постійно перемішуючи довести до кипіння. Як тільки масо набуде золотисто-коричневого відтінку, зняти з плити і швидко перемішати з м'ясом.

Так само до страви можна додати, болгарський перець, цибулю, баклажани, і звичайно ж спеції. М'ясо вийде дуже смачним і ситним. З цим способом приготування впоратися може будь-хто, смачного!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, про магазинному хлібі можна забути – робимо смачні коржики з начинкою будинку.

Як повідомляв Знай.uа пити чи не пити — доктор Комаровський задумався над важливим питанням.

Знай.uа писав, вівсянка і манна руйнують кістки, або топ-3 найшкідливіших види каші.