Ведуча Нового каналу Юлія Панкова назвала п'ять причин, чому варто звернути увагу на червневу ягоду – черешню. У ній містяться речовини, які відповідають за здоров'я відразу декількох органів.

"Черешню можна вживати у великій кількості, – розповідає Юля. – Її калорійність дуже мала, всього 50 калорій на 100 р. На фігуру ніяк не вплине. Я люблю черешню і балую свою сім'ю смачними стравами. Її можна додавати не тільки в випічку, але і до м'яса".

Так чим же так корисна черешня?

1. Допомагає зняти стрес. Вона багата вітамінами групи В, які впливають на стан нервової системи, а також настрій. Черешню рекомендують їсти при щоденному стресі і безсонні, щоб нормалізувати психологічний стан.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

2. Підвищує імунітет. Вітамін С, що міститься в черешні, підвищує стійкість організму до різного роду вірусів і бактерій. Вітамін А збільшує число лейкоцитів, що відповідають за боротьбу з ГРВІ.

3. Покращує стан шкіри. У ягоді є вітамін Е, який допомагає шкірі відновити водний баланс. Вітаміни В і С допомагають зміцнити волосся і нігті.

4. Покращує зір. Вітамін А запобігає погіршення зору та розвиток очних хвороб.

5. Допомагає м'язам і суглобам. Завдяки черешні організм швидше приходить у себе після спорту, і готовий до нових досягнень!

"Сподіваюся, я переконала вас, що черешня – це вітамінна бомба, яка необхідна організму, – каже ведуча. – Їжте на здоров'я".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ревізор Панкова показала, як виростити вітаміни на підвіконні.

Як повідомляв Знай. ua, ревізор Панкова поділилася смачним рецептом.

Також Знай. ua писав, що ревізор Панкова розкрила секрет своєї стрункості.