Вирішили сісти на дієту і привести себе в порядок? Якраз вчасно! Зараз лише перший місяць літа, і ви цілком встигнете підготувати тіло до пляжного сезону. До того ж, відкрилися спортзали після карантину - саме час зайнятися собою.

Фітнес - це добре. Але ви ж пам'ятаєте, що наш прес робиться на кухні? Починати завжди треба з правильного харчування. Ми хотіли б поділитися рецептом салату "Титанік" з авокадо, який буде настільки гарним і смачним, що переверне ваші уявлення про правильне харчування. Ви звикли вважати, що дієта - це "фу"? Тоді спробуйте цей п'ятихвилинний рецепт.

Інгредієнти (на 1 порцію):

-Салат "Айсберг" - 2-3 аркуша;
-Авокадо - 1/3 штуки
-Відварене яйце (по "класиці" яйце варять некруто або " в мішечок, але для більшої ортодоксальності можна і круто)

-120 г відвареної курячої грудки
-1.5 ст. л соняшникової олії;
-Сіль і перець за смаком.

Приготування салату (займає 5-10 хв)

Наріжте салатне листя смужками. Авокадо очистіть і наріжте кубиками, нарізати курячу грудку і варене яйце. Змішайте все в мисочці. Якщо яйце зварене некруто, ви можете просто розчавити його виделкою в тарілці, тоді жовток стане заправкою для салату. Далі слід додати соняшникову олію, сіль і перець. Перемішайте інгредієнти. Ось і готовий ситний перекус! Приємного апетиту.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, готуй банки - легкий рецепт компоту з полуниці і черешні додасть сил морозною зимою.

Як повідомляв Знай.иа, смачно, корисно і швидко - три найпростіших рецепти з сиру і фруктів для дитячого сніданку.

Знай.иа писав, шедевральний сніданок - простий рецепт французького омлету від шеф-кухаря.