“Чим годувати сім'ю на сніданок?” – цим питанням задається кожна господиня. Якщо з обідом і вечерею трохи простіше, то придумати дійсно смачний і поживний сніданок буває дуже складно. Тому господиням часто доводиться шукати цікаві ідеї, які замінять обридлі яєчні і омлети. Однак чому б не зробити сніданок солодким? Наприклад, ви можете зробити подобу штруделя. Досить простий, швидкий і дуже смачний рецепт.

Для того щоб приготувати це блюдо, вам знадобляться:
лаваш вірменський (тоненький);
яблука – 3 шт;
банан;
спеції за смаком;
подрібнені горіхи за смаком.


Яблука і банани потрібно нарізати на дрібні шматочки. Розігріваємо сковороду і додаємо на неї фрукти. Відразу ж можна посипати спеціями (наприклад, корицею). Витримуємо на сковороді кілька хвилин, не забуваємо помішувати. Потім викладаємо суміш на лист лаваша і звертаємо трикутничками. Останній крок – обсмажування трикутничків лаваша з начинкою. Так ви отримаєте дуже простий, і приголомшливо смачний сніданок, який оцінить вся ваша сім'я.

Нагадаємо, раніше експерти розповіли, як приготувати воду Сасси.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", в сетии опублікували кращий рецепт домашніх пиріжків.

Також "Знай.uа" писав, що Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом булочок з корицею.